Valoisia ja kotoisia tilojamme on kiitelty rennosta ilmapiiristä, jossa voi hyvällä tavalla unohtaa olevansa äänitysstudiossa ja löytää leppoisan  “workflown”, säilyttäen äänitystekniset laatustandardit. Soitinkokoelmamme ovat esillä ja asiakkaidemme vapaassa käytössä ruokkimassa hetkellisiä inspiraation pyrähdyksiä.

Tarkkaamo

Tarkkaamomme kuuntelu pohjautuu Genelec SE™ DSP stereo kaiutinjärjestelmään, jonka digitaalinen huonekorjausohjelma viimeistelee taajuusvasteen kuuntelupisteeseen optimaalisen tasaiseksi. REM Fireface UFX ja Ferrofish A16 mk2 -AD/DA muuuntimien avulla voimme tallentaa yhtä aikaa 28 audioraitaa 44.1/48 kHz näytteenottotaajuuksilla tai 20 raitaa käyttäen korkeampia taajuuksia. Vuosien saatossa kertynyt uniikki analogisten laitteiden kokoelmamme antaa lisähehkua- ja potkua modernilla tekniikalla toteutettaviin äänityksiin ja miksauksiin. Vuosikausien kovassa päivittäiskäytössä luotettaviksi ja soundeiltaan erinomaisiksi todettujen DIY-laitteidemme joukossa on mm. useita Yleisradion vanhoja laitteita, kuten myyttisen maineen omaavia Kajaani -mikserin moduleita ja 12 kanavainen Kajaani UT MIX mikseri. Kyseinen peuralogoa kantava brändi vertautuu äänenlaadultaan ja ominaisuuksiltaan alan kulmakiviin, kuten Neve, API tai SSL.

ÄÄNITYSTILA 1

Reilun 30 m2 kokoinen huone on rakennettu osittain kelluvaksi ja riittävän tehokkaasti ääntä eristäväksi mahdollistamaan tasokkaat musiikkiäänitykset mihin vuorokaudenaikaan tahansa pahennusta aiheuttamatta. Verhojen ja sermien avulla tilan akustiikkaa voidaan muokata ja äänilähteitä eristää toisistaan. Ovea avaamalla voidaan myös eteisen ambienssia hyödyntää tehokkaasti.

LAULU-/SPIIKKIKOPPI

Kelluvarakenteinen pienempi äänitystilamme on suunniteltu äärimmäistä äänieristystä vaativiin ja akustisesti neutraaleihin äänityksiin. Tilaa käytetään ensisijaisesti laulujen, spiikkien, äänikirjojen ym. ihmisäänen puhtaaseen tallentamiseen. Bändiäänityksissä sovellettavissa myös vahvistimien eristämiseen muista äänilähteistä.

Loppuvuodesta 2020 tiloihimme valmistuu myös toinen vastaavanlainen koppi ja äänityspiste tuplaamaan kapasiteettimme puheäänituotannossa.